Gezonde basis in je buik

Voor je zwangerschap…

Je staat er wellicht niet bij stil, maar al voordat je zwanger bent, is gezond en gevarieerd eten al van belang voor de ontwikkeling van je baby.
Een goed gewicht en gezond leven zorgen voor een betere vruchtbaarheid. Wist je dat 50 tot 90%  van de vrouwen en mannen voor een zwangerschap één of meerdere ongezonde voedings- of leefstijlgewoonten heeft? De diëtisten van Sl!m eetcoaching geven persoonlijke coaching voor een gezonde basis voor hem en haar.

Sl!m zwanger

Uiteraard is ook tijdens je zwangerschap goed eten belangrijk. Er zijn steeds meer aanwijzingen dat het verloop van de zwangerschap al gevolgen heeft voor de gezondheid van een kind op latere leeftijd. Omdat een zwangerschap extra inspanning van je lichaam vergt, betekent dit dat je nog beter oplet wat je eet dan normaal. De diëtisten van Sl!m eetcoaching kunnen je hierbij adviseren.

Zwangerschapskilo’s kwijtraken

De meeste vrouwen zijn na de kraamperiode zwaarder dan voor hun zwangerschap. Je lichaam heeft een reservevoorraadje aangelegd, omdat het geven van borstvoeding extra energie vraagt. Geef je borstvoeding, dan wordt dat voorraadje meestal langzaam maar zeker opgemaakt door jouw baby.

De eerste weken na je bevalling is lijnen geen goed idee. Natuurlijk is het wel prima om een gezonde voeding te gebruiken en uit te kijken met tussendoortjes. Ben je er aan toe om extra op je gewicht te gaan letten: De diëtisten van Sl!m eetcoaching geven persoonlijke coaching voor gezonde voedings- en leefstijlgewoonten. 

 

Contact

Irma de Witt Hamer

06-43 95 35 66
irma@slimeetcoaching.nl

Marloes Mulder

06-41 45 98 91
marloes@slimeetcoaching.nl

Praktijklocaties:

Sassenheim
Gezondheidscentrum Rusthofflaan
Rusthofflaan 50c, Sassenheim

Huisartsenpraktijk Moerman
Prins Hendriklaan 15, Sassenheim

Fysiotherapiepraktijk De Ontmoeting
Julianalaan 8, Sassenheim

Lisse
Huisartsenpraktijk Derks
Wilhelminastraat 53, Lisse

Noordwijkerhout
Huisartsenpraktijk Dijkzicht
Dijkzicht 2, Noordwijkerhout

Copyright by Sl!m Eetcoaching - Webdesign by Logo Huis